Otvorenje Carpise!

Potražite brand Carpisa u Garden Mall –u! Carpisa je talijanski brand za torbe, novčanike, accessories, kutije za nakit, kofere i aktovke koji je počeo širiti svoj brand putem franšiznih mreža 2001 godine. U samo nekoliko godina, Carpisa je postala poslovni fenomen, nudeći trendi proizvode dobrog talijanskog dizajna po odličnom odnosu kvalitete i cijene. Od samog početka, mala kornjača je logo Carpise, a koja je izgradila veliku franšiznu mrežu s 500 trgovina u Italiji i oko pedeset  u inozemstvu – Švicarska, Malta, Velika Britanija, Srbija, Njemačka, Cipar, Grčka, Crna Gora, Poljska, Bosna, Španjolska, a od sada ih možemo pronaći i u Hrvatskoj.
Carpisini dućani su isključivo «monobrand» dućani. Svijet Carpisa uključuje nekoliko vrsta proizvoda: dvije kolekcije (proljeće/ljeto i jesen/zima) modnih torbica, putnih torbi, kofera i novčanika, kako za žene tako i za muškarce te linije aktovki i modnih dodataka.
Svaka od kolekcija sastoji se od «fashion products» & «basic products» te u svakoj od njih postoji po 75 linija, svaka linija ima po 3-4 artikla i to u nekoliko boja, tako da Carpisa po sezoni nudi do 900 različitih artikala. Ono što Carpisu čini privlačnom za širok target kupaca je to što u svoju target populaciju  uključuje žene u dobi između 20 i 45 godina koje dijele strast za novim trendovima te muškarce sa vrlo različitim zahtjevima.

— Delivered by Feed43 service

Garden Mall