Garden Mall magazin

Garden Mall magazin

Garden Mall magazin

Garden Mall magazin proljeće 2014. izdanje travanj 2014 godine

Novi Garden Mall magazin – novosti u Garden Mall prodavaonicama, popusti parfema u Mulleru, proljetni trend report, najbolji make up za proljetne dane, korisni savjeti za zdravu prehranu i vježbanje, pregled kvartovskih novosti, intervju s Marijanom Batinić još više zanimljivih članaka, zavirite na stranice novog Garden Mall magazina za travanj, zabavite se i informirajte.

U novom Garden Mall časopisu potražite inspiraciju za svoj novi proljetni look. Pročitajte intervju s Marijanom Batinić o životu, karijeri i dobrom silu i pogledajte kako je Marijana uklopila u svoj stili i  predstavila neke nove modele iz Garden Mall prodavaonica.

Garden Mall magazin donosi još više modnih savjeta: novo lice vječnog balonera, najnoviji modni trendovi za cijelu obitelj uz apsolutnu dominaciju pastelnih boja za žene, novu sportsku eleganciju za muškarce i vesele boje, uzorke i printove za djecu.

Za zdrav život i ljepši izgled odaberite pilates na podu ili neki drugi oblik vježbanja. Vesna Špalj Senta poručuje: Prijateljstvo i podrška jednako su ljekoviti kao i vježbanje, pročitajte sve o dobrobitima fizičke aktivnosti i pridružite se vježbanju za bolji izgled i zdravlje.

Pogledajte i Garden Mall savjete za njegu kože i make up  zavodljive boje ruževa na usnama, njega kože – kako zategnuti i zagladiti kožu na nogama – zdrava hrana – namirnice i recepti za postizanje savrenog balansa.

Novi Garden Mall magazin donosi i servisne informacije o kvartovskim događanjima, pročitajte o Narodnom sveučilištu Dubrava, mjestu prijateljskih susreta.

Prelistajte novi Garden Mall magazin, saznajte sve o novostima iz Garden Mall prodavaonica i pročitajte korisne savjete za još bolji izgled i zdravlje. Pratite Garden Mall s nama i dalje, a provjerite i što je novo u drugim trgovačkim centrima.