Garden Mall magazin

Garden Mall magazin

Garden Mall magazin broj 3/2013

Garden Mall magazin za ožujak, travanj 2013

Prelistajte Garden Mall aktualno izdanje magazina.

Garden Mall Magazin  – Časopis Shopping centra Garden Mall, izdanje broj 3/13 – Novi pregled aktualne ponude u Garden Mallu, modni savjeti, zanimljivosti iz svijeta mode, shoppinga i zabave. Zabavite se uz Garden Mall Magazin.

 

Garden Mall Magazin donosi Vam 13 stranica informativno-zabavnog štiva; pročitajte novosti o Garden Mallu, provjerite novootvorene prodavaonice i ponudu postojećih dobro poznatih trgovina. Poseban osvrt u Garden Mall magazin 3/13 posvećen je 4forMum ponudi i čokoladnom užitku iz Spara.

 

Modne igre – pročitajte što je novo u modnom svijetu i kako Vam Garden Mall pomaže pratiti te novosti. Pročitajte članak o vječnom jeansu i modne savjete za najmlađe trendseterice. Sve u Garden Mall magazin izdanju.

 

Garden Mall magazin donosi Vam i neke ozbiljnije teme; pročitajte savjete za sezonu proljetnih alergija i obranu od nametnika iz prirode, savjete za ljepši i zdraviji ten te pročitajte reportaže o športskim klubovima.

 

Prelistajte novo izdanje Garden Mall magazin, informirajte se i zabavite,  a ako Vam se sviđa časopis,  preporučamo Vam da pogledate i druga izdanja  u rubrici Časopis i Garden Mall.