Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog vrijedi od 01.01. do 31.01.2020.

Novi Farmasi katalog donosi: Transparentna maskara za obrve u gelu 5 ml za samo 36 kuna, Camouflage tekući korektor 7ml za 26 kuna, Conturing palette paleta za konturiranje lica 15 grama za 75 kuna, i ostale Farmasi akcije. Ponude vrijede u periodu od 01.siječnja do 31.siječnja 2020.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Farmasi katalogu potražite: Transparentna maskara za obrve u gelu 5 ml za samo 36 kuna, vlažne maramice za lice i tijelo koje odstranjuju znoj i ostavljaju ugodan miris, te pružaju nježno čišćenje zahvaljujući ekstraktu kamilice, dermatološki testirano, praktično pakiranje koje stane u svaku torbicu 30 komada za samo 24 umjesto za 48 kuna.

Camouflage tekući korektor 7ml za 26 kuna, highlighter iluminirajuća paleta za lice koja donosi tri različita sjajna svijetla tona koji su idealni i za noćni i za dnevni make up, meke teksture i visoke pigmentacije, savršeno naglašava konture lica i pomaže u postizanju svježeg i blistavog izgleda za 75 umjesto za 125 kuna, također se nalaze u novom Farmasi katalogu.

Novi Farmasi katalog izdvaja i: Conturing palette paleta za konturiranje lica 15 grama za 75 kuna, Camouflage tekući concealer 7ml, koji zahvaljujući antioksidantima koži daje gladak izgled i prirodan sjaj, preporučuje se nanošenje prije pudera za samo 26 umjesto za 45 kuna, Lip Liner Waterproof vodootporna olovka za konturiranje usana sa supermekom formulom intezivnih boja, idealna za konturiranje usana, vodootporna, ali bez osjećaja težine na usnama, 10 nijansi za samo 39 kuna, i razne druge Farmasi akcije kozmetike.

S odjela sniženih proizvoda novi Farmasi katalog preporuča i: Velvet Matte Liquid lipstick mat tekući ruž za usne 4ml za 33 kune, Lip Plumper balzam za povećanje volumena usana kojega možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s ružom, a za najbokje rezultate preporuča se korištenje dva puta dnevno, ujutro i navečer, za samo 35 umjesto za 59 kuna.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Farmasi akcije. Od sada na našim stranicama pratite redovito našu rubriku  Farmasi katalog  i  saznajte na vrijeme za nov Farmasi akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Farmasi katalog vrijedi za period od 01.siječnja do 31.siječnja 2020.godine.