Farmasi katalog lipanj

Farmasi katalog lipanj

Farmasi katalog lipanj

Farmasi katalog vrijedi od 01.06. do 30.06.2019.

Novi Farmasi katalog donosi nove akcije Farmasi kozmetike, za period od 1. do 30. lipnja 2019. godine. Iz ponude izdvajamo: Ruž za usne 4 grama za 25 umjesto za 42 kn, Matte lipstick ruž za usne posebice pigmentiran i dugotrajan, s izrazitom mat završnicom, za samo 25 kn, BB Matte lipstick ruž sa usne sa kremastom formulom koja pruža potpunu mat pigmentaciju, za samo 30 umjesto za 50 kn.

U mjesecu lipnju možete nabaviti i Intense color ruž za usne, živih, svježih i intezivnih nijansi koje se lako nanose zahvaljujući svilenkastoj teksturi, za samo 30 kn, a Farmasi katalog izdvaja i Lip Liner olovka za usne sa iznimno dugotrajnom formulom s višesatnom postojanošću, koja može u samo jednom potezu dati potpunu pigmentaciju, za 18 umjesto za 32 kn.

Mono Eyeshadow sjenila za oči svilenkaste teksture koja se lako nanose i ne mrve se, te uz pomoć dugotrajnog pigmenta osiguravaju postojanu boju, za samo 30 umjesto za 50 kn, Eyeshadow Primer za sjene koji sprjećava nagomilavanje šminke u pregibima kapka omogućujući mekane prijelaze i savršeno blendanje, 3 grama za samo 32 kn, Cream Eyeshadow kremasta sjenila za oči svilenkaste teksture, za glatko nanošenje i iznimnu dugotrajnost, 3 grama za 38 umjesto za 65 kn, Deep Black ultracrna maskara sa posebnom četkicom koja daje ultra volumen, 8 grama za samo 43 umjesto za 72 kn još su neke od ponuda iz novog Farmasi kataloga.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Farmasi akcije. Od sada na našim stranicama pratite redovito našu rubriku  Farmasi katalog  i  saznajte na vrijeme za nov Farmasi akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Farmasi katalog vrijedi za period od 1. do 30. lipnja 2019. godine.