Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog vrijedi od 01.07. do 31.07.2019.

Novi Farmasi katalog donosi: Skin friendly gel za tuširanje s ekstraktom nara, 375 ml za samo 22 kune, Make up dresser dimenzija 23x11x7cm neseser za 22 kune, Dr.C.Tuna revitalizirajući šampon 500 ml za samo 42 kune, te razne druge Farmasi akcije. Ponude vrijede u vremenskom razdoblju od 1.srpnja do 31.srpnja 2019.godine. Prelistajte cijeli katalog i uvjerite se.

U novom Farmasi katalogu potražite: Skin friendly gel za tuširanje s ekstraktom nara, 375 ml, obogaćen ekstraktom nara pomaže koži u održavanju prirodne hidratacije i mekoće, te čini da se osječate osvježeno, bez parabena i glutena, na super popustu od čak 60 posto za samo 20 umjesto za 48 kuna
VFX Pro hair straightener selfie ready krema za ravnanje kose koja sprječava kovrčanje i ostavlja kosu dugotrajno glatkom, te će učinak ravne kose zadržat tijekom cijeloga dana, čak i u uvjetima visoke vlažnosti pa će svaki vaš selfie biti savršen, 225 ml za samo 22 umjesto za 36 kn.

Make up dresser dimenzija 23x11x7cm neseser od izdržljivog materijala koi se lako čisti, srednjih dimenzija koje se lako uklapaju u svaku žensku torbicu, za samo 22 umjesto za 36 kuna, također se nalaze u novom Farmasi katalogu.

Novi Farmasi katalog izdvaja i: Dr.C.Tuna revitalizirajući šampon s novom formulacijom donosi učinkovito rješenje za sve tipove kose koja se suočava s problemom ispadanja i ispucalosti, posebno se preporuča za jačanje tanke i krhke kose, s unaprijeđenom tehnologijom koja sada pruža još više kombinirajući snagu ekstrakata češnjaka i kapiksila, 500 ml za samo 42 kune, te druge Farmasi akcije kozmetike.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Farmasi akcije. Od sada na našim stranicama pratite redovito našu rubriku  Farmasi katalog  i  saznajte na vrijeme za nov Farmasi akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Farmasi katalog vrijedi za period od 1.srpnja do 31.srpnja 2019.godine.