Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog vrijedi od 01.01. do 31.01.2019.

Novi Farmasi katalog donosi odlične ponude totalnih sniženja Vaših omiljenih proizvoda. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i provjerite popuste do 80% u siječnju. Ponude iz kataloga vrijede od 1. do 31. siječnja 2019. godine.

Iz novog Farmasi kataloga izdvajamo: Paleta za konturiranje lica sa svilenom teksturom koja se lako blenda, 15 grama za 75 kn, Terracotta Highlighter u kamenu koji stvara prirodan izgled i privlači svjetlost na vaš ten, 14 grama za 82 umjesto za 136 kn, Terracotta Bronze powder bronzer koji se lako blenda i daje licu svilenkast i prirodan brončan look, 13,5 grama za samo 75 kn.

Porcelain powder prešani pečeni puder koji čini vašu kožu svježom, besprijekorno čistom i glatkom te pruža porculanski učinak tzv. Prirodne kože, 11,5 grama za 110 umjesto za 185 kn, Magic Pearls color corrector u kuglicama koji zahvaljujući kombinaciji pet boja korigiranepravilnosti tena, 20 grama za samo 69 kn također su u Farmasi katalog ponudi.

Novi Farmasi katalog izdvaja i: Ruž za usne Matte Lipstick, posebice pigmentiran i dugotrajan ruž s izrazitom mat završnicom za samo 25 umjesto za 42 kn, LipLiner olovka za usne sa iznimno dugotrajnom formulom s višesatnom postojanošću za 18 kn.

Lip Conditioner kondicioner za usne koji pruža koncentriranu hidrataciju usnama i čini ih vidljivije glatkim, te uz pomoć snažne formule hidratizira i regenerira suhe usne, 4 grama za 35 umjesto za 59 kn, Lip Plumper balzam za povećanje volumena usana koji pomaže u postizanju punijih i glatkih usana, 4ml za samo 35 umjesto za 59 kn još su neke od Farmasi katalog ponuda za aktualni period.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Farmasi akcije. Od sada na našim stranicama pratite redovito našu rubriku  Farmasi katalog  i  saznajte na vrijeme za nov Farmasi akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Farmasi katalog vrijedi od 1. do 31. siječnja 2019. godine.