Farmasi katalog

Farmasi katalog

Farmasi katalog listopad

Farmasi katalog vrijedi od 01.10. do 31.10.2018.

Novi Farmasis katalog donosi: Velvet sjenila za oči za  38 umjesto za 63 kn, Brow design maskara za obrve  za samo 29 umjesto za 49 kn, LipLiner olovka za usne sa iznimno dugotrajnom formulom za 18 umjesto za 32 kn i druge Farmasi akcije make upa i kozmetike; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudama i kupujte povoljno. Ponude vrijede od 1. do 31. listoapda 2018. godine.

U novom Farmasi katalogu potražite: Deeplook dipliner tvrdi kist koji omogućava jednostavno i precizno nanošenje zahvaljujući savršeno oblikovanoj strukturi od najkvalitetnijih prirodnih vlakana za samo 20 kn.

Velvet sjenila za oči koja donose, ne samo ultramoderne boje, već i unaprijeđenu novu formulaciju koja jamči visoku pigmentiranost i izuzetnu dugotrajnost 5 grama za samo 32 umjesto za 54 kn Velvet automatski tuš za oči olovci sa vodootpornom formulom snažne pigmentacije koja vam pruža dramatičan pogled, te posjedu twist off mehanizam za otvaranje i zatvaranje za samo 38 umjesto za 63 kn također su u Farmasi katalog ponudi.

Novi Farmasi katalog izdvaja i Brow design maskara za obrve koja daje odličan učinak stiliziranja uz tri različite nijanse koje se dobro usklađuju s bojom kose i daju prirodan izgled savršeno oblikovanih obrva za samo 37 kn, eyebrow shadow sjenilo za obrve koje popunjava prorijeđene ili rijetke obrve, a pakiranje sadrži i aplikator za jednostavno nanošenje za samo 29 umjesto za 49 kn.

LipLiner olovka za usne sa iznimno dugotrajnom formulom s višesatnom postojanošću, a istodobno mekom teksturom koja se lako nanosi, te u samo jednom potezu daje punu pigmentaciju, bez preslikavanja, bez mineralnih ulja i parafina te dermatološki testirano za samo 18 umjesto za 32 kn još su neke od Farmasi katalog ponuda za ovaj mjesec.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Farmasi akcije. Od sada na našim stranicama pratite redovito našu rubriku  Farmasi katalog  i  saznajte na vrijeme za nov Farmasi akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Farmasi katalog vrijedi od 1. do 31. listoapda 2018. godine.