Diadema katalog proljeće ljeto

Diadema katalog proljeće ljeto

DIADEMA katalog

DIADEMA katalog proljeće ljeto 2014 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Diadema katalog – nova kolekcija iz Diademe za sezonu proljeće / ljeto 2014. godine – pogledajte novi Diadema katalog i inspirirajte se za svoj novi proljetni look sa čak 70 stranica odličnih modnih prijedloga. Diadema katalog vrijedi sezonski, sve do isteka zaliha.

Casual look za popodnevnu šetnju gradom, ženstvena sportska odjeća  za aktivan život, odlične poslovne kombinacije, sexy haljine za ljetne noći i elegantne kombinacije za najsvečanije prigode – sve to donosi novi Diadema katalog. Pogledjate i odaberite svoju kombinaciju.

Diadema modna marka za ovo proljeće predlaže kombinaciju romantičnog i “opasnog” looka uz nježne cvjetne motive za bluzama i crne kožne jakne, hlače i čizme sa neizostavnim zakovicama.

Cvjetni uzorak ponavlja se i na haljinama, majicama i tajicama, a za nešto drugačiji outfit Diadema predlaže klasiku crnih hlača te vječni pepita uzorak.

Oni koji preferiraju udoban sportski izgled uz novi Diadema katalog također će doći na svoje, Diadema katalog donosi i ponudu trenirki, kratkih i capri sportskih hlača, ležernih haljina i ostalih casual kombinacija uz zanimljive majice s printovima.

U drugom dijelu kataloga pronaći ćete i izbor ženstvenih haljina za zajsvečanije prigode. Crna i cvjetni uzorak i u ovoj su kolekciji osnovni motiv Diadema kolekcije.

Prelistajte novi Diadema katalog sa 70 stranica odličnih modnih prijedloga  i inspirirajte se za svoj novi proljetni look. Pratite Diadema kataloge s nama i dalje, kao i sve druge aktualne objave u našim rubrikama Modni katalozi i Odjeća.

Diadema katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha.