Diadema katalog

Diadema katalog

Diadema katalog Proljeće ljeto 2015

Diadema katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Diadema kaatlog – nova kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2015. godine . prelistajte katalog i pronađite nešto za sebe. Ponuda virjedi sve do prodaje zaliha.

Diadema je jedan od najpoznatijih hrvatski modnih high street brand ova s dugom tradicijom, prepoznatljiva sa svojim karakterističnim stilom. Diadema brand je stekao popularnost  svojom kvalitetom, udobnošću  krojeva i kvalitetom materijala,  kvaliteti i udobnosti, te pokazao dosljednost u dizajniranju modela koji ističu ženstvenost  i naglašavaju figuru.

Diadema je modna kuća  s velikim iskustvom i tradicijom koje već 17 godina uspješno oblači mnoge poznate osobe iz javnog života, kao i sve Vas koji uživate u modi i ljepoti.   Diadema godinama uspješno posluje s mnogim renomiranim poduzećima i trgovačkim lancima, svakodnevno gradeći sve veći lanac prodaje diljem  Hrvatske i šire.

Novi Diadema katalog predstvalja Vam najbolje modele iz nove kolekcije za sezonu proljeće / ljeto 2015. godine, u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe. S nekoliko različitih modnih smjerova i stilova –  modernih mladenačkih modela,   poslovnih kombinacija i svečanim modelima Diadema kolekcija nudi ponešto zaista za sve prigode.

Prelistajte novi Diadema katalog sa 70 stranica odličnih modnih prijedloga  i inspirirajte se za svoj novi proljetni look. Pratite Diadema kataloge s nama i dalje, kao i sve druge aktualne objave u našim rubrikama Modni katalozi i Odjeća.

Diadema katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha.