Diadema katalog

Diadema katalog

Diadema katalog jesen zima 2016

Diadema katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha.

Novi Diadema katalog – kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. godine – izvrsna nova Diadema kolekcija ženstvenih krojeva u kojima ćete sigurno biti primjećeni – prelistajte katalog i uživajte u novoj Diadema kolekciji.

Diadema je jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih brandova. Već više od 26 godina Diadema je omiljena modna marka poznavateljica mode u Hrvatskoj i izvan nje. Svoj specifičan stil Diadema kreatori prilagođavaju najnovijim modnim trendovima, pa je tako i nova Diadema kolekcija, koju Vam predstavlja novi Diadema katalog, u rangu s najboljim svjetskim kolekcijama ženske odjeće za aktualnu sezonu.

Diadema ima uspješnu poslovnu suradnju s brojnim renomiranim proizvođačima, distributerima i trgovačkim lancima, svakodnevno gradeći sve veći lanac prodaje diljem  Hrvatske i šire. Prelistajte Diadema katalog i pronađite poslovnu kombinaciju, svečanu haljinu i outfit za slobodno vrijeme za ovu jesen i zimu.

Prelistajte novi Diadema katalog s pregršt odličnih modnih prijedloga  i inspirirajte se za svoj novi jesenski i zimski look. Pratite Diadema kataloge s nama i dalje, kao i sve druge aktualne objave u našim rubrikama Modni katalozi i Odjeća.

Diadema katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha.