Alpina webshop akcija Dodatnih 10% popusta

Alpina webshop akcija Dodatnih 10% popusta

Alpina webshop akcija

Alpina webshop akcija vrijedi do 31.01.2022.

Alpina webshop akcija donosi super pogodnost: dodatnih 10 posto popusta na kompletan asortiman! Popust se ostvaruje unošenjem koda DODATNIH10 u košaricu. Nabavite žensku ili mušku obuću vrhunske kvalitete po super cijenama. Alpina webshop akcija vrijedi do 31. siječnja 2022. godine.

U Alpina webshop akciji iskoristite dodatnih 10 posto popusta na ukupnu kupovinu. Iz asortimana izdvajamo: ženske niske tenisice Lars, crne, ženske gležnjače Gema dostupne u dvije boje, ženske tenisice za slobodno vrijeme Bree, muške niske cipele Maks dostupne u crnoj i smeđoj boji.

Ženske gležnjače na vezanje Rony s Alpitex vodoodbojnom membranom, crne, ženske balerinke Elena, crne, ženske sandale Melina još su neki od proizvoda iz ponude a u Alpina webshop akciji uz kod DODATNIH10 iskoristite dodatnih 10 posto popusta na sve proizvode, čak i na one koji su već sniženi.

Alpina webshop akcija donosi dodatni popust i na sljedeće proizvode: Peko ženske sandale Gracija, ženske tenisice Bewel, crvene, muške sandale Art dostupne u dvije boje, ženske tenisice June, dostupne u crnoj i bijeloj boji, ženske gležnjače sa životinjskim uzorkom Silver i mnogi drugi proizvodi.

Iskoristite Alpina webshop akciju i nabavite žensku i mušku obuću vrhunske kvalitete po cijenama sniženim sa dodatnih 10 posto. Pratite i druge webshop akcije obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Alpina webshop akcija vrijedi do 31. siječnja 2022. godine te vrijedi za kupovinu online i u trgovinama.