Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana vrijedi od 24.09. i od 27.09.2018. do prodaje zaliha.

Novi Kaufland katalog donosi novosti s odjela odjeće, sportske odjeće i obuće, akcije razne tehničke robe i asortimana za kupaonice i još više Kaufland akcija; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Kauflandu. Ponude vrijede od 24.rujna i od 27. rujna 2018. godine do prodaje zaliha.

Iz ponude novog Kaufland kataloga izdvajamo: Blaupunkt LED reflektor sa PIR senzorom od aluminija i kaljenog stakla sa senzorom kretanja, dimenzija 12x13x6 cm, snage 10W za 89.99 kn, Smartwares sigurnosna kamera s infracrvenim LED diodama i mogućnost spajanja na LAN ili WiFi za stalno snimanje ili snimanje detekcijom pokreta za samo 444.00 kn, Greenline štedljiva standardna mlaznica za miješanje za 199.90 kn po komadu.

Prsluk od mekanog i toplog flisa sa dva džepa i patent zatvaračem za samo 49.99 kn, sportske tajice od 90% poliestera i 10% elastena uz reflektirajuće detalje koji se brzo suše i održavaju tijelo suhim za 49.99 kn, tenisice sa gornjištem od tekstila i umjetnih materijala, tekstilne unutrašnjosti i potplatom od phylona za samo 99.99 kn također su u Kaufland katalog ponudi.

Pogledajte cijeli  katalog i provjerite sve akcijske ponude iz Kauflanda. Pratite našu rubriku Kaufland katalog   i dalje i ne propuštajte Kaufland akcije. Pratite i druge kataloge iz naših rubrika Odjeća ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Kaufland katalog prehrane vrijedi od 24.rujna i od 27. rujna 2018. godine do prodaje zaliha.