Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog vrijedi od 09.02. do 07.03.2016.

Novi Feroterm katalog donosi nove akcije kvalitetnog kupaonskog asortimana za mjesec veljaču; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i opremite svoju kupaonicu modernim namještajem i sanitarijama vrhunske kvalitete, po pristupačnim cijenama. Ponude vrijede od 9. veljače do 7. ožujka 2016. godine.

Na naslovnici novog Feroterm kataloga ističe se Concepto Aria kada dimenzija 90x51x55,5 cm, viseća zaobljena baza s keramičkim umivaonikom, bočne stranice baze i fronte ladica MDF lakirani sjaj, kromirane ručkice,  soft-close ladice kromirane ručkice, soft-close ladice, sada za 2.459,99 kuna.

Miješalica za umivaonik,  miješalica za tuš,  klizna šipka 60 cm,  tuš slušalica,  crijevo za tuš 1,5 m te na  poklon miješalica za bide, za samo 699,00 kuna, kao i Terma uređaj za hlađenje i grijanje, pogodan za kupanice, peć dimenzije: 100x63x22 cm za 2.149,00 kuna također su u Feroterm katalog ponudi.

Novi Feroterm katalog donosi i ponudu toaletne školjke viseće, 49 cm, sa sporospuštajućom daskom uključenom u cijenu,  Hygiene+  antibakterijska zaštita Easy Clean, dvokoličinska tipka, alpske bijele boje, vrhunskog dizajna i kvalitete, za 2.049,90 kuna  i pregršt drugih odličnih ponuda.

Prelistajte cijeli Feroterm katalog za ožujak i nabavite novi kupaonski namještaj i najkvalitetnije sanitarije na jednom mjestu, po pristupačnim cijenama. Pratite i ostale objave u našoj rubrici Feroterm katalog, i uvijek budite u tijeku, a za još više izbora  potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz  naših rubrika Kupaonice iliInterijer.

Feroterm katalog vrijedi od za period od  9. veljače do 7. ožujka 2016. godine.