DM katalog Medulićeva

DM katalog Medulićeva

DM katalog Medulićeva

DM katalog Medulićeva vrijedi od 31.05. do 02.06.2016.

Novi DM katalog – posebno izdanje s ponudom za otvorenje nove DM trgovine u Zagrebu, u Medulićevoj ulici. Pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i ostvarite brojne popuste i druge pogodnosti u novoj DM prodavaonici. Ponuda vrijedi od 31. svibnja do 2. lipnja 2016. godine.

Povodom otvorenja DM je za Vas smo pripremio: 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 200,00 kuna, DM ručnik i kava po izboru za kupovinu iznad 250,00 kuna, shopping torba za kupovinu iznad 50,00 kn te tombola za kupovinu iznad 100,00 kuna.

40 posto popusta  na sve mirise uz predočenje active beauty kartice,  30 posto popusta za sve proizvode dekorativne kozmetike, 30 posto popusta za sve proizvode prirodne kozmetike,  30 posto za sve proizvode Blanx kao i  30 posto  za sve proizvode Byphasse također su u ponudi povodom otvorenja novog DM prodajnog mjesta.

Iz popisa pogodnosti u novoj DM prodavaonici u Medulićevoj,  koje donosi posebni DM katalog izdvajamo i 30 posto popusta za žitnu kašicu Čokolino, 750 grama,  20 posto popusta za odabrane proizvode ekološke hrane, 1+1 gratis za sve proizvode Himalaya,  1+1 gratis za proizvod iste vrste Elmex, 1+1 gratis za proizvod iste vrste Meridol, te za Ultra noćne duo higijenske uloške Always (12. i 14. kom.).

Novi kupci u DM trgovini u Medulićevoj mogu sudjelovati i u nagradnoj igri, a očekuju ih i  brojna druga iznenađenja. Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom otvorenja nove DM prodavaonice u Medulićevoj.

Pratite i druge objave u  našoj rubrici  DM katalog; ovoga tjedna ne propustite novi DM katalog Express, kao i nove popuste za članove DM svijeta prednosti. Iskoristite  DM akcije, a za još više izbora provjerite i ostale aktualnosti u našoj rubrici Kozmetika.

Novi DM katalog vrijedi od 31. svibnja do 2. lipnja 2016. godine.