JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog vrijedi od 09.05. do 16.05.2024.

Novi Jysk katalog donosi: Lappspurv solarna lampa za samo 4 eura, Storjo solarna lampa za samo 5.50 eura, Fluga tegla za cvijeće za samo 30 eura, Lirype stalak za suncobran za samo 7.50 eura, i ostale Jysk akcije. Ponude vrijede u periodu od 09.svibnja do 16.svibnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Jysk katalogu potražite: Lappspurv solarna lampa za samo 4 eura, Ugilt Lounge stolica od galvaniziranog čelika i nauljenog FSC tvrdog drva, s luksuznim jastucima, te s dugotrajnom, grubo tkanom navlakom, za samo 185 umjesto za 249 eura, Ugilt Lounge stol od galvaniziranog čelika i nauljenog FSC drva za samo 125 umjesto za 169 eura.

Storjo solarna lampa za samo 5.50 eura, Ugilt Lounge trosjed s produžetkom, od galvaniziranog čelika i nauljenog FSC tvrdog drva, lijevi ili desni kutni dio, s luksuznim jastucima, te s dugotrajnom grubo tkanom navlakom za samo 600 umjesto za 799 eura, Lomvi tegla za cvijeće od čelika, na popustu od 39 posto za samo 20 eura, također se nalaze u novom Jysk katalogu.

Novi Jysk katalog izdvaja i: Fluga tegla za cvijeće za samo 30 eura, Ugilt vrtna klupa od galvniziranog čelika i nauljenog FSC tvrdog drva, dimenzija 130x43x35cm za samo 100 umjesto za 139 eura, Sejling suncobran s platnom od poliesterskih vlakana s UV-zaštitom i čeličnom šipkom, te s nagibnim mehanizmom i podesivom visinom, uz navlaku, za samo 27.50 eura, i razne druge Jysk akcije proizvoda za uređenje interijera.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Jysk katalog preporuča i: Lirype stalak za suncobran za samo 7.50 eura, Lammefjord šator za 4 osobe, s vanjskim materijalom od poliesterskih vlakana s lijepljenim vodootpornim šavovima, uz unutarnji materijal od prozračnih poliesterskih vlakana s ventilacijskim točkama, za samo 75 eura, Vasus roštilj za jednokratnu upotrebu za samo 7.50 eura.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve nove ponude iz Jyska. ogledajte i druge objave u našoj rubrici Jysk katalog. Za još više dobrih ponuda tehničke robe zavirite u naše rubrika InterijerVrt ili Namještaj odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Jysk katalog vrijedi u Jysk prodavaonicama od 09.svibnja do 16.svibnja 2024.godine.