Mana katalog Darovi

Mana katalog Darovi

Mana katalog Darovi

Mana katalog Darovi vrijedi do isteka zaliha.

Novi Mana katalog donosi: Ženska duža vesta za samo 135.55 kuna, zimska pidžama za dječake za samo 119.90 kuna, i ostale Mana akcije. Ponude vrijede do isteka zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Mana katalogu potražite: Ženska duža vesta za samo 135.55 kuna, ženske gaćice-bokserice simpatičnog uzorka od vrlo ugodnog materijala, pakiranje 2/1 za samo 60.20 kuna, muške bokserice sa širom gumivom u struku i manjim printom sa strane za samo 30.06 kuna, muška pidžama s dugim rukavima od izuzetno ugodnog materijala za samo 150.61 kuna.

Zimska pidžama za dječake za samo 119.90 kuna, ženske tople i mekane čarape sa zabavnim detaljem, pakiranje u poklon kutiju za samo 37.60 kuna, ženska majica bez rukava, s naramenicama i zabavnim božićnim motivom za samo 67.74 kuna, ženska duža vesta sa zabavnim motivom sobova Rudolpha i zanimjivim detaljima, za samo 188.29 kuna, također se nalaze u novom Mana katalogu.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite najbolje od Mana jesenske kolekcije odjeće. Pratite našu rubriku Mana katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima, a za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge iz naših rubrika Božić 2022 i Odjeća.

Novi Mana katalog vrijedi u Mana prodavaonicama do isteka zaliha.