Links webshop akcija dječji bicikli i štitnici

Links webshop akcija dječji bicikli i štitnici

Links webshop akcija dječji bicikli i štitnici

Links webshop akcija 

Nova Links webshop akcija:  Popusti na razne modele dječjih bicikala, štitnika i romobila, od kojih izdvajamo dječji bicikl Globber Go Bike za 343,20 umjesto 429,00 kn. Iskoristite Links webshop akciju i nabavite dječju sportsku opremu po niskim cijenama. Vrijedi samo za kupnju preko interneta, u Links webshopu.

U Linksu, samo za kupnju online, u Links webshopu, ostvarite popust na dječje bicikle: bicikl za djecu Globber Go Bike u mornarsko plavoj, rozoj i zelenoj boji, upravljač se namješta u dvije visine, mekane, izdržljive ručke, za dob od 2 do 5 god, do težine 20 kg udobno neklizajuće sjedalo, namješta se u tri visine sada za 343,20 umjesto 429,00 kn.

Dječji štitnici Globber set junior XS, od 25-50 kg., ljubičasti ili plavi, za vožnju na skateboardu, rolama, romobilu, guralici, biciklu i sl. sada za 124,00 umjesto 155,00 kn, dječji štitnici Globber set junior XXS, do 25 kg, ljubičasti ili plavi za 124,00 umjesto 155, 00 kn također su sniženi u Links webshop akciji.

U Links webshop akciji očekuje vas popust i na dječji romobil Globber Master, sa svjetlima, rozi koji ima meku, udobnu, protukliznu EVA pjenu pričvršćenu na podlozi za stajanje te vrlo široki zakrivljeni aluminijski upravljač prilgodljiv u 5 visina sada za 679,00 umjesto 849,00 kn.

Kupujte online, iskoristite priliku i  uštedite pri kupnji kvalitetnih bicikla, štitnika i romobila za djecu na Links webshop akciji i Pratite Links s nama i dalje, a provjerite i druge akcije opreme za djecu. Sve dobre online prilike provjerite u našoj rubrici Webshop akcija i ne propuštajte prilike za uštedu. Nova Links webshop akcija na dječje bicikle i štitnike vrijedi samo u Links webshopu.