Baby Center webshop akcija Poklon uz kupnju

Baby Center webshop akcija Poklon uz kupnju

Baby Center webshop akcija

Baby Center webshop akcija vrijedi do 20.06.2021.

U Baby Center webshop akciji ovaj vikend iskoristite super pogodnost: prvih 100 kupaca u Baby Center wesbhopu dobiva na poklon ručnik za plažu! Nabavite razne proizvode za djecu po super cijenama uz poklon. Baby Center webshop akcija vrijedi do 20. lipnja 2021. te vrijedi samo za kupovinu u webshopu.

Baby Center webshop akcija za prvih 100 kupaca donosi super poklon: ručnik za plažu. Iz ponude izdvajamo: GB autosjedalica grupa 0+/1/2 Convy-fix, primjereno za djecu od rođenja do 25kg ili 7 godina, Besafe pojas za trudnice iZi Fix, preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće.

Freeon kišobran kolica Lux Premium, aluminijska konstrukcija, priručna i lako dostupna košara, podesiv naslon za noge, Smart Trike Tricikl 7 u 1 Bubamara, sjedalo s nagibom za položaj za odmor još su neki od proizvoda iz ponude a do 20. lipnja u Baby Center webshop akciji prvih 100 kupaca dobiva ručnik za plažu gratis.

Provjerite ponudu i pronađite nešto za sebe i svoje dijete jer u Baby Center webshop akciji prvih 100 kupaca ostvaruje na poklon ručnik za plažu. Izdvajamo: Intex vodeno igralište Candy dimenzija 295x191x130 cm, Smoby tobogan srednji dimenzija 159x 69 x100 cm i drugi proizvodi.

Iskoristite Baby Center webshop akciju u kojoj prvih 100 kupaca dobiva na poklon ručnik za plažu! Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za djecu na našim stranicama i kupujte povoljnije. Baby Center webshop akcija vrijedi do 20. lipnja 2021. te vrijedi samo za kupovinu u webshopu.