Tower Centar Rijeka radno vrijeme

Tower Centar Rijeka radno vrijeme

Tower Centar Rijeka radno vrijeme

Tower Centar Rijeka radno vrijeme svih trgovina

U nastavku pogledajte Tower Centar Rijeka radno vrijeme svih dućana kao i megastora u sve dane u tjednu.

Znamo da je Tower Centar Rijeka jedan od najposjećenijih trgovačkih centara u Hrvatskoj. Znamo da ga je u 2010. godini posjeilo preko 6000 kupaca koji broj konstantno raste. Znamo i to da ste previše zaokupljeni svojim obvezama kako bi ste pamtili Tower Centar Rijeka radno vrijeme baš u svakom trenutku, stoga Vam u nastavku donosimo uvijek točan i pregledan popis Tower Centar radno vrijeme.

Od kako je 2006. godine otvoren, trgovački centar Tower Centar Rijeka iz godine u godinu bilježi veću popularnost i posjećenost. To nije čudno, s obzirom na njegovih preko 150 trgovina i osam megastora. U trgovinama možete pronaći pronaći izvanredan izbor odjeće, obuće i modnih dodataka poznatih svjetskih marki, sportske opreme, bijele tehnike i namještaja, ljekarnu i gift shopove, banku i mjenjačnicu. Ovi su objekti smješteni u tzv. trgovačkoj galeriji koja se nalazi na pet katova – pet galerija, kojima radno vrijeme nije jednako. Tower Centar Rijeka radno vrijeme razlikuje za prve četiri etape te za petu etapu.

Unutar Tower centra centra osim vrhunskog shopping sadržaja nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, dječja igraonica, multiplex kino, i drugi prostori za razonodu i slobodno vrijeme. Tower centar Rijeka radno vrijeme u skladu je s ovim težnjama. Peta galerija centra otvorena je za Vaše posjete tako od utorka do subote do čak 23:00 sata. Tower centar radno vrijeme 1-4 galerije je nešto kraće.

Uz Tower Centar Rijeka radno vrijeme donosimo Vam i točnu lokaciju. Centar je smješten na Pećinama, kilometar udaljen od strogog centra grada, odakle do centra vode autobusne linije br. 1 i 1b te turistički autobus. Za dolaske izvan grada, preko izlaza Rijeka-Istok centar je povezan autocestom. Uz ovakvu prometnu povezanost, apsolutnu dostupnost osigurava i Tower Centar Rijeka radno vrijeme.

Točno Tower Centar Rijeka radno vrijeme pogledajte ovdje

Tower centar Rijeka radno vrijeme
Centar: Tower Centar Rijeka
Adresa: Janka Polić Kamova 81A, Pećine Rijeka
Telefon: 051 403 815
Fax: 051 459 644
Radno vrijeme:

– 1-4 etaža; trgovine, banka, dio ugostiteljstva, ljekarna
Ponedjeljak 13:00h do 21:00h, utorak-subota 09:00h do 21:00h, nedjelja 10:00h do 21:00h

– 5. etaža; ugostiteljstvo i zabavni objekti
Ponedjeljak i nedjelja 10:00h do 23:00h, utorak – subota 09:00h do 23:00h

* Popis objekata na 5. razini (svi ostali sadržaji su na 1. – 4. razini)
Blitz Cinestar, Cigar Shop, Zabavni Klub Tower Center te kafići i restorani: Churchill, Food City, Picadilly, Restaurant Rivero, Picadilly, Restaurant Rivero, Sasso Bar, Wett Punkt, Yoyogurt.

Sve informacije o Tower Centar Rijeka trgovačkom centru pratite u rubrici: Tower Centar Rijeka.