Unikatne torba i majica s potpisom riječke dizajnerice Svjetlane Despot dio su čarolije adventa u Tower Centru Rijeka koju će osjetiti korisnici GOLDEN TOWER kartice jer će multifunkcionalnu  torbu dobiti u zamjenu za simbolična 3 boda na svojoj kartici. Riječ je projektu Tower Centra kojim se želi promovirati domaći dizajn, poticati talentirane ljude da slijede svoje ideje i vizije, te kvalitetan rad hrvatskih dizajnera približiti građanima.

Eko torba napravljena je od plastificiranog sambolda, a krasi ju jedan od simbola grada Rijeke poznati – Hodač. Njena posebnost je multifunkcionalnost jer se može koristiti za mnogo kupovina, za odlazak u trgovinu, na tržnicu, za spise, ili za u šetnju i slobodno vrijeme. Torba je i interesantan modni i urbani detalj, a i ekološki je prihvatljiva kao dostojna zamjena najlonskim vrećicama.

S obzirom da se Tower Centar nalazi u ulici Janka Polić Kamova, poznatog Riječanina, pisca hrvatske avangarde, željeli smo spojiti priču o Tower Centru i riječkom hodaču. Ovaj pothvat prvi je takve vrste na našim prostorima, a namjera nam je i u buduće surađivati s domaćim dizajnerima i kreativcima te poticati pozitivne promjene u društvu.

Uz eko torbu svi korisnici Golden kartice u zamjenu za simbolična 2 boda dobiti će i majicu s printom znamenitog riječkog hodača.

Svjetlana Despot prva je autorica koja se udružila s TC Rijeka u projektu promicanja domaćih kreativnih snaga. Entuzijastična i inovativna Riječanka desetljećima se bavi dizajnom interijera i produkt dizajnom. Poznata je po nizu unikatnih proizvoda koje je izrađivala za svjetske kupce te proizvodima koje hrvatska industrija serijski proizvodi. Njezino se ime veže i uz niz privatnih i poslovnih prostora diljem Hrvatske, ali i Europe koje je projektirala.