Terranova katalog proljeće

Terranova katalog proljeće

Terranova katalog proljeće American Dream

Terranova katalog proljeće 2015 vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Terranova katalog predstavlja Vam najbolje od proljetne kolekcije iz Terranova trgovina – muška i ženska trendy odjeća po više nego povoljnim cijenama – prelistajte katalog i odaberite nešto za sebe. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Odlični mladenački modeli po prihvatljivim cijenama očekuju Vas u Terranovi ovoga proljeća. Novi Terranova katalog izdvaja jednostavne ljetne haljine rezanih rukava s elastičnom pasicom u struku, s remenom, haljinu i 3/4 rukava s dubokim okruglim dekolteom.

Ultra kratki top s cvjetnim uzorkom, ultra-kratka haljina s cvjetnim printom  ili s navy prugicama,
majice kratkih rukava u crnoj, crvenoj, bijeloj i prljavo bijeloj boji s logom Coca Cole,  kratka majica kratkih rukava sa animal printom i upadljivim polukružnim natpisom u  bijeloj boji, raziličite majice sa cvjetnim uzorkom i natpisima…sve to dio je nove Terranova katalog ponude.

Veliki izbor muških majica kratkih rukava s različitim otiscima ili s natpisima, ravne traperice s pojasom, lagane sportske jakne i još pregršt dobrih modela za sebe će u novom Terranova katalogu pronaći i muškarci. Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se sa cijelom Terranova proljetnom kolekcijom.

Pratite Terranovu s nama i uvijek budite u trendu uz minimalan trošak. Za još više dobrih ponuda dječje odjeće potražite i druge kataloge iz naših rubrika Odjeća ili  Modni katalozi i odaberite za sebe samo najmodernije i  najpovoljnije.

Terranova katalog vrijedi do prodaje zaliha.