Terranova katalog

Terranova katalog

Terranova katalog jesen zima 2013/14

Terranova katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Terranova katalog donosi Vam najnoviju ponudu žesnke i muške mladenačke odjeće u Terranova prodavaonicama. Nova Terranova kolekcija jesen/zima 2013/2014 već je na policama Terranova dućana i očekuje Vas. Prije odlaska u shopping pogledajte što sve iz nove kolekcije možete pronaći u Terranovi. Ponuda je aktualna sve do prodaje robe na zalihama.

Vječno crno, baseball jakne, karirane košulje, karirane traperice, sive, crne ili klasične plave traper hlače, majice dugih rukava s natpisima, puloveri s printom, mini suknje, military puloveri i parke, animalni uzorak na “čupavom” puloveru – sve to dio je nove Terranova katalog ponude. Neutralne jesenske i zimske boje prevladavaju Terranova katalog ponudom; uz crnu i siva, bež, bordo i kaki su boje nove Terranova kolekcije.

Prelistajte cijeli Terranova katalog i odaberite svoju modernu kombinaciju. Pratite redovito sve objave u našoj rubrici  Terranova katalog u kojoj Vas očekuju svi najnoviji  katalozi  ovog prodajnog lanca modne odjeće. Ne propustite niti aktualni Terranova katalog Kids s najnovijom ponudom moderne i udobne dječje odjeće. Pratite Terranovu s nama i uvijek budite u trendu uz minimalan trošak.

Za još više dobrih ponuda dječje odjeće potražite i druge kataloge iz naših rubrika Odjeća ili  Modni katalozi i odaberite za sebe samo najmodernije i  najpovoljnije.

Terranova katalog  za sezonu jesen/zima 2013/14 vrijedi sve do prodaje robe sa zaliha.