New Yorker

New Yorker

New Yorker magazin br.1

New Yorker Magazin Newmag – bogato opremljen modni časopis s pregledom najbolje ponude u New Yorkeru.  Amisu, Smog Fishbone; najbolji primjerci svake od  New Yorker robnih marki, pregled najnovijih trendova, hitova sezone, prijedlozi za party look, savjeti za stil uz New Yorker stvarčice. Želite li izgraditi svoj stil, poraditi na njemu i saznati što je in a što out, a pritom ste New Yorker fan, Newmag je pravo štivo za Vas.

 

Modni stilisti i vrhunski fotografi iz New Yorkera za Vas su na čak pedeset stranica složili kombinacije asortimana ovog branda. Pogledajte modne prijedloge i odaberite svoju kombinaciju, prelistajte   Newmag br. 1. Pročitajte i reportažu ih Kopenhagena, zanimljivu priču modnog fotografa, intervju sa Jay Senom i još poneki zanimljivi članak.

 

Newmag je mnogo više od pregleda ponude modnog branda te predstavlja pravi mali modni savjetnik i praznik za oči svim ljubiteljima dobre modne fotografije. Uživajte u  50 stranica Newmaga, pronađite svoju kombinaciju i zaputite se spremni u New Yorker.

 

Pogledajte Newmag broj 1, a sve objave vezane za brand potražite u našoj rubrici New Yorker.