New Yorker katalog

New Yorker katalog

New Yorker katalog Trend Issue 6

New Yorker katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Stigao je novi New Yorker katalog – Trend Issue 6 – Prelistaj novi New Yorker katalog Trend Issue 5 i pronađi najnovije stilove, trendove sezone pronaći u novim kolekcijama New Yorker marki Amisu, Smog, Fishbone i Censored. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi modeli inspirirani stilom američkih cheer leader djevojaka, urbana ulična moda, vječni crno-bijeli grafički uzorak, kombinacija bijelih pamučnih bluza i sexy crne eko kože na mini suknjama, kratkim motorističkim jaknama, uskim hlačama i prslucima – neki su od modnih prijedloga za novu sezonu iz New Yorker kataloga.

Baš sve što ti je potrebno za cjelovit party look  – od cipela i haljina do nakita, torbica i drugih detalja, cvjetni uzorci i svježe boje na novim modelima inspiriraniim “garden party” stilom, pamučno i udobno ili zavodljivo čipkano donje rublje – novi New Yorker katalog zaista nudi ponešto za svakoga.

Zavirite na stranice novog New Yorker kataloga i uživajte u bogatom izboru iz novih New Yorker kolekcija. Pratite New Yorker s nama i dalje i budite u trendu uz tradicionalno pristupačne cijene, a za još više izbora provjerite i druge novosti u našim rubrikama Modni katalozi i  Odjeća.

Novi New Yorker katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.