Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog vrijedi do 14.10.2012.

Mobelix diskont namještaja nudi nam namještaj za dom uz moto “Novo, najbolje, najpovoljnije na jednom mjestu!” Upravo tako mogli bismo i mi nazvati ovu ponudu namještaja iz Mobelix kataloga, svježa ponuda uz povoljne cijene.

Kako vam volimo iz postojeće ponude sugerirati nekoliko proizvoda koji su se nama učinili zanimlji ovaj put iz Mobelix kataloga za vas izdvajamo: kutna garnitura s kutijom za posteljinu i ležajem za samo 1.990.00kn, povoljna cijena klasične kutne garniture koja će se prilično dobro uklopiti u većinu prostora, te senzacionalna cijena na stojeće svjetiljke koje su u ovom Mobelix katalogu snižene i do 50%, cijena prije 699kn, sada 349,00kn.

Svakako zanimljiva ponuda za razdoblje od danas do 14. listopada, stoga preporučamo da prelistate ovaj Mobelix katalog i osobno se uvjerite u kvalitetu ponude u Mobelix prodajnom centru.

Prije odlaska u Mobelix, savjetujemo da prelistate i ostale aktualne Lesnina kataloge, donosimo vam brze liknove u nastavku: Za Lesnina Zagreb centre Lesnina Zagreb, za Lesnina Split, Lesnina Čakovec, Lesnina Rijeka i Lesnina Varaždin centre Lesnina namještaj, za sve Lesnina kataloge Lesnina, a za sve Mobelix kataloge Mobelix.

Osim navedenog ne zaboravite da u Lesnini uskoro počinju i sajamski dani kućnog namještaja! Svakako uživajte u širokoj ponudi iz Mobelix kataloga za ovo akcijsko razdoblje.