Mephisto katalog

Mephisto katalog

Mephisto katalog

Mephisto katalog cipele vrijedi za proljeće ljeto 2014 godine

Novi Mephisto katalog – Cipele stvorene za ljepotu i uživanje – nova Mephisto kolekcija ženske i muške obuće za sezonu proljeće/ljeto 2014. godine, odlični modeli cipela i sandala koji udovoljavaju zahtjevima najnovijih modnih trendova i visokim standardima kvalitete i zdravstvene komponente, pogledajte novi Mephisto katalog i odaberite svoj par za maksimalnu udobnost ovoga proljeća i ljeta. Katalog vrijedi sezonski.

Mephisto cipele izrađuju se uz Soft-Air tehnologiju, koja omogućava maksimalan komfor i uživanje pri nošenju. Anatomski oblikovana i mekana uložna tabanica i oblik koji je usklađen s mehanizmom ljudskog hoda čine ove cipele iznimno udobnima, a Mephisto brand jednim od najpopularnijima među svim modno osviještenim kupcima koji iznad svega cijene udobnost. Pogledajte novi Mephisto katalog s izdvojenim ponudama najatraktivnijih modela.

Iz Mephisto katalog ponude izdvajam odličnu kolekciju ženskih sandala; birajte  udobne elegantne sandale s punim potplatom – Fiona u kombinaciji bež i boje konjaka, Batida modro-bež s lakiranim detaljima remena  ili    svjetlucave  Batida u boji leda, prlajvo bijele Mika, klasične crne Bessie, Minoa sa šljokicama, Carlota, Doriane ili Farnia model, ili neki drugi sa stranica novog Mephisto katalog izdanja za proljeće i ljeto 2014.

Iz Mephisto katalog muške kolekcije izdvajamo udobne Capitan cipele od mekane brušene kože, Fernio lagane ciepele na vezanje i Agazio Perf za casual stil ili klasične Poley cipele idealne za poslovni stil. Pogledajte sve modele muških cipela iz novog Mephisto katalog broja i odaberite svoj model.

Pratie Mehpisto kataloge s nama i dalje, a za još više izbora pogledajte nove kolekcije i drugih brandova u našoj rubrici Obuća.

Mephisto katalog proljeće/ljeto 2014. vrijedi sezonski.