Memphisto katalog

Mephisto katalog

Mephisto katalog

Mephisto katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Mephisto katalog  donosi Vam najbolje od Mephisto kolekcije ženske i muške obuće za predstojeću sezonu Proljeće / ljeto 2018. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite udobne, kvalitetne i moderno dizajnirane cipele po pristupačnoj cijeni. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Mephisto cipele ubrajaju se među najfiniju i najudobniju obuću, zahvaljujući tehnologiji Soft-Air koja ublažava moment sile reakcije podloge pri svakom koraku, stopalo sjeda na mekanu uložnu tabanicu i omogućava pravilne pokrete stopala te tako odgovara na svjetske trendove komfora i uživanja. Novi Mephisto katalog donosi Vam pregled najboljeg od nove kolekcije za ovu sezonu.

Udobnost, čvrstoću i trajnost Mepshisto obuće prepoznaju svi koji razumiju složenost mehanizma ljudskog hoda.  Mephisto brand je postao najpopularnii brand cipela za hodanje diljem svijeta.  Mephisto brand izrađuje udobnu obuću od visoko kvalitetne kože. Ovaj francuski brand dobro je poznat svim ljubiteljima lijepo i moderno dizajnranih cipela koji se ne žele odreći udobnosti i kvalitete. Većina modela ima uklonjive uloške a potplat je najčešće izrađen od gume.

Ovi jedinstveni, ručno izrađeni modeli kombiniraju moderan dizajn i optimalno pristajanje stopalu. Mephisto cipele se prilagođavaju nogama, a ne obrnuto. Kvaliteta Mephisto cipela prepoznata je diljem svijeta. Najbolji materijali, znanje i različite tehnike konstrukcije jamče kvalitetu i savršenu prilagodbu.

Prelisatjte novi Mehpisto katalog i odaberite svoj model super udobne i kvalitetne obuće za ovu sezonu. Pratite Mephisto kataloge s nama i dalje, a za još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku obuća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga. Ponuda novog Mephisto kataloga vrijedi za sezonu proljeće/ljeto 2018 godine, do prodaje zaliha.