MDprofil katalog

MDprofil katalog

MDprofil katalog

MDprofil katalog vrijedi od 17.05. do 15.06.2013 godine

MDprofil katalog – MDprofil baucentar donosi Vam akcijsku ponudu za period od 17. svibnja do 15. lipnja 2013. godine, samo u novom MDprofil katalog izdanju; sobna vrata već od 239,00 i vanjska ulazna vrata od 1.899,00, od 5 do 10 posto popusta na pojedine grupe proizvoda te poklon od 10 posto povodom obilježavanja 10 godina uspješnog poslovanja MDprofila u Zagrebu na Žitnjaku, pogledajte cijeli MDprofil katalog.

 

Odlična ponuda građevinskog materijala, boja i lakova, podnih i zidnih obloga, vrata i prozora, kupaonske opreme te ponešto od vrtne mehanizacije, tehničke robe za domaćinstvo i bicikla, sve to donosi Vam novi MDprofil katalog svibanj/lipanj.

 

Pogledajte novi MDprofil katalog i pronađite odlične akcije na kompletan MDprofil asortiman. S 10 posto popusta na keramiku, sanitarije, kupaonski namještaj i slavine u svim centrima osim u Dubrovniku, MDprofil Vas časti povodom 10. rođendana MDprofil prodajnog centra u Zagrebu na Žitnjaku.

 

MDprofil katalog predstavlja Vam i odlične akcije na pojedine grupe proizvoda; 10 posto na staru kolekciju laminata, na lagerske proizvode, na kazete za klizna vrata i  suhi nasip Liapor. Do 31. svibnja ostvarite 5 posto popusta pri kupnji Kemopol unutarnje boje u pakiranju od 15 litara, 5 posto na lazuru Ultratop te 7 posto na Algenon te na Premium unutarnju boju. Pri kupnji Ursa toplinske i zvočne izolacije kosih krovova MDprofil katalog Vas časti s 5 posto popusta te poklonom – majicom.

 

20. svibnja ostvarite popuste na kupnju JUB proizvoda, a za račune preko 1.000,00 kuna dobit ćete gratis radne hlače. Detalje svih akcija i popusta pronađite na stranicama novog MDprofil katalog izdanja za svibanj i lipanj.

 

MDprofil katalog predstavlja Vam i akcijsku ponudu Velux krovnih prozora, uz koje osim niskih cijena dobivate i gratis izolacijski set. Iskoristite rasprodaju dijela lagerskog programa te veliko sniženje asortimana vrata i prozora. MDprofil katalog nudi Vam sobna vrata već od 239,00 kuna, vanjska balkonska već od 199,99 te ulazna već od 1.899,00 kuna, kao i sniženje parketa i laminata, te kupaonske opreme.

 

Provjerite kompletnu povoljnu ponudu MDprofil katalog izdanja za svibanj i lipanj i ne propustite sniženja i akcije u MDprofilu. Zanima li Vas ponuda i drugih prodavača sličnog asortimana, posjetite našu rubriku Eksterijer i odaberite neki od aktualnih kataloga.

 

Od 5 do 10 posto popusta na velik dio asortimana – novi MDprofil katalog.