MD profil katalog

MD profil katalog

MD Profil katalog

MD Profil katalog rujan listopad vrijedi od 03.09. do 30.10.2014 godine

Profi baucentar MD profil od sada i na zagrebačkom Jankomiru u Škorpikovoj ulici.

Nova akcijska ponuda MD profila za rujan i listopad 2014. godine donosi nam uštede za brojne proizvode za gradnju i renoviranje. U ovom Md profil katalogu na osam stranica pogledajte što će biti aktualno za jesen i koje uštede možete ostvariti ukoliko se spremate za uređenje doma ili okućnice.

Iz jesenskog MD profil baucentar kataloga za vas izdvajamo: Fasadni sustavi Jub već od 59kn/m2, Knauf već od 90kn/m2, blokovi, paneli i dimnjaci po akcijskim cijenama. Razni opločnici i grubi građevinski materijal, te vrata, prozori i podne obloge za unutarnju gradnju ili renoviranje. Porculanske i keramičke pločice, razne sanitarije i ostali proizvodi iz ovog ili sličnog prodajnog programa.

Ukoliko ste profesionalno u graditeljskoj branši svakako pogledajte prezentacije u MD profil poslovnici Jankomir i Vinkovci. U četvrtak 04. rujna s početkom u 12 sati Jankomir i petak 05. rujna poslovnica Vinkovci, održava se prezentacija gips kartonskih ploča Siniat proizvođača. Druga prezentacija zakaza na je za 11. rujna s početkom u 14:00 sati, MD profil poslovnica Jankomir, a osnosi se na Mapei proizvode.

Imate li neko specijalizirano pitanje ili želite neke dodatne informacije o MD profil akcijama i prodajnom asortimanu, nazovite MD profil broj telefona 0800 8001 i obratite se stručnom osoblju za svaki potrebni savjet ili informaciju.

Prelistajte sve MD profil ponude na jednom mjestu. Možete ih pronaći u našoj rubrici na poveznici MD profil akcijski katalozi.

Ovaj novi MD profil katalog vrijedi za poslovnice: Zagreb, Rijeka, Zadar i Slavonija sve do kraja listopada 2014., do 30.10.2014. godine.

Ostale akcijske ponude za gradnju i renoviranje pogledajte u kategorijama Gradnja katalozi i Vanjsko uređenje.