MD profil katalog

MD profil katalog

MD profil Baucentar katalog

MD profil Baucentar katalog vrijedi od 17.05. do 15.06.2013.

 

MD profil katalog – MD profil baucentar katalog za svibanj i lipanj – najbolja ponuda građevinskog materijala  krovnih pokriva, podnih ploča, laminata,  parketa i brodskih podova, boja i lakova,  kupaonske opreme i još mnogočega, pogledajte novi MD profil katalog i uvjerite se sami u odličnu ponudu.

 

MD profil katalog predstavlja Vam odlične akcije u MD profil centrima – 5 do 7 posto popusta na unutarnje boje, sredstvo za odstranjivanje zidnih algi i plijesni te lazuru, 10 posto popusta na staru kolekciju laminata, na lagerske proizvode, na kazete za klizna vrata i na suhi nasip lapor, 5 posto popusta na Ursa toplinsku i zvučnu izolaciju, uz kupnju kojih dobivate i gratis majicu. Od 20. svibnja iskoristie i popuste i poklone pri kupovini Jupol boja; sve detalje akcije pronađite na stranicama novog MD profil katalog izdanja za svibanj i lipanj.

 

Iskoristite popuste koje Vam MD profil katalog nudi povodom 10 godina uspješnog poslovanja u Zagrebu. Pogledajte MD profil katalog i kupujte po slavljeničkim cijenama, do 15. lipnja 2013. godine.

Ponuda prozora i vrata posebno je povoljna u novom MD profil katalog izdanju. Prelistajte MD profil katalog i ovog svibnja i lipnja nabavite  odlične Velux krovne prozore po akcijskim cijenama, atraktivna ulazna staklena vrata već od 1.899,99 kuna, a sobna već od 239,00 kuna. Bogati izbor i široki raspon cijena čini MD profil katalog obveznim štivom za sve koji planiraju preuređenje svog doma.

 

Laminatni podovi već od 43,99, brodski pod od 59,00, parket već od 179,00 samo je dio odlične ponude novog MD profil katalog izdanja.

 

Pogledajte i druge MD profil kataloge i kupujte uz uštedu!