Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog zima 2014 vrijedi sezonski, do isteka zaliha

Novi Mango katalog – nova kolekcija modnog brenda mango za sezonu za jesen/zima 2014 – 2015 – savršen izbor   za elegantan izgled tijekom hladnih dana – zavirite na stranice novog Mango kataloga i odaberite svoju kombinaciju. Katalog vrijedi  sezonski, do isteka zaliha.

Mango katalog donosi Vam najbolje od nove Mango kolekcije iz koje ćete moći odabrati ponešto za svaku prigodu ove zime. Mango modeli iz sfere  poslovnog, ‘uredskog’ stila uz bezvremenske crne hlače ili ženstvene suknje, elegantne i tople kapute, kao i glamurozni  rock-chic te večerni komadi koji će Vas oduševiti   – prelistajte katalog i pronađite svoj model.

Cijene modela iz novog Mango kataloga mogle bi Vam se svidjeti, jednako kao i novi modeli; kaput s naslovnice kataloga za 349,00, hlače u više boja za 199,00, haljina s apstraktnim cvjetnim uzorkom za 179,00, kožna obuća za 349,000 – neke su od najpovoljnijih ponuda.

Zavirite na stranice kataloga i upoznajte se s novom Mango kolekcijom. Pratite Mango s nama i dalje; u našoj rubrici Mango katalog možete pronaći sva najnovija kataloška izdanja ove modne kuće Pratite na našim stranicama i druge kataloge iz kategorija Odjeća i Modni katalozi i obnovite svoju zimsku garderobu po najpovoljnijim cijenama.

Novi Mango katalog sezonski, do isteka zaliha.