Mango katalog Kids jesen 2015

Mango katalog Kids jesen 2015

Mango katalog

Mango katalog Kids jesen 2015 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Novi Mango katalog – posebno izdanje s novom Mango kolekcijom za djecu. Prelistajte katalog i upoznajte se s novim modelima dječje odjeće, obuće i dodataka za sezonu jesen / zima 2015. godine.

Mango je  svjetski poznat modni brand koji dolazi iz Španjolske, čija je filozofija  utemeljena  na kvaliteti koja ide u korak s najnovijim modnim  trendovima te ustraje na prihvatljivoj cijeni svoje ponude.  Mango Kids kolekcija sasvim je u skladu s tom poslovnom filozofijom. U Mango katalogu Kids potražite ideje za novu zimsku odjeću za klince.

Mango je 2014. godine ponovno otvorio vrata svoje trgovine u Arena centru u Zagrebu, koja je sa svojom površinom od preko 730 metara kvadratnih najveća Mango trgovina u Hrvatskoj. U sklopu Mango Arena centar trgovine po prvi put je otvoren i dječji odjel, u kojem ste se mogli upoznati s ponudom za prošle sezone i uvjeriti u kvalitetu, izvrstan dizajn i prihvatljivost cijena.

Udobni puloveri pastelnih i zagasitih jesenskih, ali i živih i pastelnih boja, tople zimske jakne, obuća za kišno vrijeme, odličan izbor kapa i ostalih modnih dodataka, od najmanjih brojeva do veličina za tinejdžere – sve to dio je nove Mango kolekcije za djecu koju Vam predstavlja novi Mango katalog Kids.

Zavirite na stranice novog Mango  kataloga i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite našu rubriku Mango katalog za sve novosti ovog modnog branda, kao i i sve ostale aktualne objave u rubrikama Za djecu,  Odjeća i Modni katalozi.

Mango katalog vrijedi do isteka zaliha.