Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog studeni 2012.

Mango katalog studeni 2012. vrijedi do prodaje zaliha

Pogledajte novu Mango kolekciju.

Mango katalog tijekom ovog mjeseca izašao je s November Lookbook te svojim kupcima dao uvid u jedan novi asortiman. Tako se osim pletiva, u Mango katalogu mogu naći i druge zanimljive krpice.

Mango katalog donio je svojim kupcima ponudu izvrsnih i modernih kaputa srednje dužine, ali i zanimljivu ponudu kožnih suknji.

Mango katalog nije zaboravio ni na poslovne odjevne kombinacije pa se tu našla uvijek idealna bijela košulja, ali i kombinacija hlača i sakoa na koji se mogu kombinirati na topove, majice, košulje…

Mango katalog u svojoj ponudi ima i peplum haljinice od tvida s kariranim uzorkom, a tu su i ručne torbice koje upotpunjavaju svaki outfit.

Mango katalog donio je i prugaste detalje za razbijanje monotonije koji idealno pašu uz sakoe i poslovne odjevne kombinacije.U ponudi se nalaze i casual varijante poput traperica i netipičnih jaknica i sakoa, a tu je i mala crna haljina dugih rukava.

Mango katalog svim ljubiteljima dječačkog stila donio je i hlače koje su napravljene po uzoru na muške svečane hlače, a što još ima u Mango katalogu prelistajte kod nas ako vas zanima ponuda drugih pogledajte u rubriku “Odjeća“.