Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog ožujak (Lookbook)

Mango katalog za ožujak 2013. godine Lookbook vrijedi do isteka zaliha

Prelistajte Mango katalog Lookbook za ožujak 2013 godine. Mango katalog vam ovaj mjesec donosi modernu odjeću za urbanu ženu. Na dvadeset stranica ovog Mango kataloga pogledajte što vam je za proljeće 2013. godine pripremila ova popularna modna tvrtka.

Proizvode iz ovog Mango kataloga možete pronaći u svim Mango trgovinama diljem Hrvatske. Mango katalog nema precizno određeno vrijeme trajanja, nego vrijedi sve do isteka zaliha, a kako je modna odjeća iz Mango kataloga već u trgovinama, preporučamo da svoje krpice rezervirate na vrijeme.

Pogledajte Mango katalog kao video:

 

Mango katalog za ožujak donio je bogatu ponudu odjeće za nadolazeće proljeće. Tako je Mango katalog odjeće pripremio vedre i razigrane uzorke i boje.

U ponudi Mango kataloga našle su se kratke hlačice u crvenoj boji, ali i razigrana crno-bijela jaknica koja odlično pasira i na bijelu pamučnu majicu, ali i na košuljice. Tu su također i vestice za proljeće koje se odlično slažu s crnim laganim hlačama pa čak i dimijama. A crne hlače Mango također ima u ponudi. Ako vam trebaju neke trendi ali i one klasičnog kroja – ravne i u ‘mrkvu’.

Na akciji Mango kataloga odjeće našla se i bogata ponuda obuće pa vas ovaj proljetni katalog poziva da na vrijeme nabavite djevne sandalice s platformom, možete kupiti spužvaste, ali i špagerice koje su idealne ne samo za proljetni već i za ljetni ‘look’.

Mango katalog odjeće donosi i već tri sezone aktualne kombinezone, najjednostavnije modne kreacije. Možete ih nositi na cipele, tenisice, japanke… Ali i uz vestice i kožne jakne. Što još ima Mango katalog odjeće pogledajte u Mango katalog a za sve ostale ponude možete pogledati u katalozi.net/mango .