Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog jesen/zima 2013

Mango katalog jesen/zima 2013 vrijedi do isteha zaliha

Mango katalog – Mango ženska kolekcija jesen/zima 2013. godine; Mango prijedlozi za elegantni poslovni look ove jeseni, prelistajte novi Mango katalog i uživajte u super ponudi.

 

Ovo izdanje Mango kataloga za   sezonu  jesen/zima 2013. godine donosi Vam dio najnovije ženske kolekcije; ponudu linije elegantne odjeće koja se najbolje uklapa u poslovni look moderne poslovne žene, ali se bez teškoća može prilagoditi i drugim prigodama.

 

U novoj Mango katalog kolekciji prevladava klasika crne i bijele boje, uz nešto antracit sive i tamno modre, a uzorci se ograničavaju na jednako klasične bijele prugice na tamnim  podlogama. Krojevi su asketski ali unatoč tome elegantni i ženstveni. Prelistajte Mango katalog za jesen/zimu 2013. godine i odaberite svoju kombinaciju.

 

Crni dugi kaput se diskretnim kontrastnim prugama za 799,00 kuna, antracit sivi sako, također sa bijelim prugicama, za 399,00 kuna u kombinaciji s hlačama 3/4 duljine u istoj boji za 299,00 i bijelom košuljom za 159,00, ili hlače i košulja iz ove kombinacije uz crni  pulover s uočljivim bijelim prugama za 299,00 kuna, za nešto ležerniji outfit – neki su od prijedloga iz novog Mango katalog izdanja.

 

Modri sako za 599,00  i hlače za  349,00, oboje s uočljivim tankim bijelim prugama uz bijelu košulju iz prethodne kombinacije, za 159,00 kuna ili vrlo tamno sivi prsluk dugog kroja za 349,00, s diskretnim prugama uz hlače slim kroja  od istog materijala za 249,00 još su neke od kombinacija koje nudi jesenski Mango katalog. prelistajte i odaberite svoju elegantnu kombinaciju. Ponuda Mango katalog je aktualna sve do isteka zaliha.

 

Pratite Mango s nama i budite u tijeku s najnovijim trendovima u svijetu ženske mode. U našoj rubrici Mango katalog redovito Vam donosimo sve aktualne ponude s novim kolekcijama i sniženjima prošlih kolekcija. Pratite nas i izgledajte lijepo uz manji trošak. Pogledajte i druge objave u rubrikama Odjeća i Modni katalozi.