Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog jesen 2014 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Novi Mango katalog predstavlja Vam novu kolekciju za sezonu jesen 2014 – pogledajte katalog, upoznajte se s novostima iz Manga i odaberite svoj model; ponuda vrijedi sezonski, do isteka zaliha.

Predstavljamo Vam novi lookbook španjolskog branda Mango. Nova Mango kolecija za sezonu jesen 2014 pravi je primjer kako estetika ne mora nužno značiti odricanje od funkcionalnoti; materijali i krojevi savršeno se u ovoj kolekciji prilagođavaju jesenskim vremenskim prilikama te istovremeno odišu elegancijom i ženstvenošću.

U novom Mango katalogu potražite modele s pop art kolažima  Ernesta Artilla, balonere kao neizostavni simbol jesenske garderobe, gležnjače, grilonke, mini suknje – klasične, lepršave, A-kroja; zagasitih, tamnih ali i razigranih boja, s etno printom- koje se također uklapaju u jesensku paletu boja.

Zavirrite na stranice novog Mango kataloga i upoznajte se s novom Mango kolekcijom. Pratite našu rubriku Mango katalog i budite u trendu a kolekcije svih ostalih modnih brandova potražite u našim  rubrikama Odjeća i Modni katalozi.

Mango katalog  jesen 2014. vrijedi do isteka zaliha.