Mana webshop akcija do 24.04.

Mana webshop akcija do 24.04.

Mana webshop akcija

Mana webshop akcija vrijedi do 24.04.2022.

Mana webshop akcija ovog vikenda donosi 30 posto popusta pri kupnji dva ili više komada odjeće za bebe. Nabavite proizvode za djevojčice i dječake po super cijenama po super cijenama. Mana webshop akcija vrijedi od 9. do 16. travnja 2022. te vrijedi samo za kupovinu putem webshopa.

U Mana webshop akciji iskoristite 30 posto popusta za kupovinu dva ili više komada odjeće za bebe. Iz ponude izdvajamo: baby bodi za dječake sa slatkim printom na prednjoj strani, 100% pamuk, baby majica kratkih rukava za djevojčice sa slatkim printom, baby kratke hlače za dječake.

Baby donji dio trenirke za dječake sa slatkim printom po cijeloj površini, 100% pamuk, baby komplet za dječake, sastoji se od majice bez rukava sa slatkim printom na prednjoj strani i kratkih jednobojnih hlačica još su neki od proizvoda iz ponude a Mana webshop akcija donosi 30 posto popusta za kupnju dva ili više komada baby odjeće.

Mana webshop akcija odnosi se i na sljedeće proizvode: baby bodi kratkih rukava, pakiranje 3/1, baby kombinezon dugih rukava za bebe, zatvorenih stopala, baby kratke hlače s širom pasicom u struku i slatkim detaljem na nogavicama, baby komplet majice kratkih rukava i kratkih hlača s volanima na rukavima i na rubu nogavica.

Provjerite ponudu i iskoristite 30 posto popusta pri kupnji dva ili više komada odjeće za bebe u Mana webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Mana webshop akcija vrijedi od 22. do 24. travnja 2022. te vrijedi samo za kupovinu putem webshopa.