Mana webshop akcija do 16.04.

Mana webshop akcija do 16.04.

Mana webshop akcija

Mana webshop akcija vrijedi do 16.04.2022.

U Mana webshop akciji iskoristite super pogodnost: 20 posto popusta pri kupnji dva i čak 30 posto popusta pri kupnji tri komada dječje, baby i trudničke odjeće. Nabavite razne proizvode po super cijenama. Mana webshop akcija vrijedi od 9. do 16. travnja 2022. te vrijedi samo za kupovinu putem webshopa.

Mana webshop akcija donosi 20 posto popusta za kupovinu dva komada dječje, baby ii trudničke odjeće. Iz ponude izdvajamo: sportske hlače za djevojčice sa širokom pasicom u struku i vezicom za reguliranje širine, potkošulje za dječake od udobnog pamuka, pakiranje od 2 komada.

Prilikom kupovine tri komada dječje, baby ili trudničke odjeće u Mana webshop akciji iskoristite 30 posto popusta. Izdvajamo i sljedeće proizvode: gaćice za djevojčice od udobnog pamuka, pakiranje od 2 komada, baby bodi za dječake sa slatkim printom na prednjoj strani dostupan u dvije boje.

Tajice za djevojčice 3/4 dužine, pakiranje od dva komada, ženske trudničke tajice 3/4 dužine s dodatkom za trbuh još su neki od proizvoda iz ponude a Mana webshop akcija donosi 20 posto popusta za kupnju dva i čak 30 posto popusta pri kupnji tri komada dječje, baby i trudničke odjeće.

Iskoristite Mana webshop akciju i ostvarite 20 posto popusta pri kupnji dva i čak 30 posto popusta pri kupnji tri komada dječje, baby i trudničke odjeće. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Mana webshop akcija vrijedi od 9. do 16. travnja 2022. te vrijedi samo za kupovinu putem webshopa.