Joker Split

Joker Split

Joker Split trgovački centar

Joker Split najveći trgovački centar u Splitu

Joker Split najpopularniji je trgovački centar u gradu Splitu. Moderna i luksuzna građevina ukupne površine preko 50 tisuća metara četvornih čini Joker Split jednim od najluksuznijih trgovačkih centara u čitavoj Hrvatskoj.

Joker Split svojim posjetiteljima nudi veliki izbor različitih trgovina raznih saržaja. Od zabave do regularnog shoppinga ponuda Joker Split trgovačkog centra nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Osim samih prodajnih jedinica, poslovnih ureda i trgovine maloprodajnog lanca Kerum, Joker Split centar kupce privlači i moderno uređenim resotranima i caffe barovima u kojima svi posjetitelji mogu kratko predahnuti od shoppinga i napraviti plan za dalje.

Joker Split osim navedenog u svojoj ponudi posjetiteljima nudi Cinestar kino s 6 dvorana i preko osam stotina i pedeset sjedećih mjesta. Osim Cinestar split joker kina, tu je i odlični restoran Sky kao i drugi zanimljivi i uslužni sadržaji.

Kao što smo već rekli Joker Split obiluje raznim trgovinama u kojima je jednostavno pronaći apsolutno sve što vam može zatrebati. U vrlo ugodnom i klimom temperiranom prostoru Joker Split centra uživati ćete u obavljanju shoppinga, nakon kojeg svratite na kavu u jednom od caffe barova ili prezalogajite u poznatom restoran baru Sky.

U nastavku pogledajte listu trgovina koje možete pronaći u Joker Split centru.

Trgovine u centru Joker Split

Joker Centar Split

Joker Centar Split

Trgovine specijalizirane za modu:
Marella
Lara
New Yorker
Zipper
Urban Republic

Trgovine specijalizirane za obuću:
Galleria Fabiani Vicari
Cesare Paciotti
Top Moda

 

 

Sportske trgovine u Joker Split centru:
Bikkembergs

Trgovine za djecu:
Clayeux
Idexe
Turbo Limač

Uređenje doma i vrta:
Meblo

Trgovine s ponudom intimnog rublja i kupaćih kostima:
Lisca
women’secret

Trgovine nakita u Joker Split centru:
Urar Mrkušić
Zlatarna Pavlinović

Ukoliko ste u Splitu svakako svratite u Joker Split trgovački centar, odličan provod zagarantiran svim ljubiteljima zabave i shoppinga. Adresa centra je Put Brodarice 6, Split, a više informacija možete zatražiti na kontakt info telefonu Joker Split centra na 021 396 911.

Više o Joker Split prodajnom centru možete pronaći na linku u nastavku: Joker Split