Cinestar Split Joker

Cinestar Split Joker

Cinestar Split Joker

Cinestar Split Joker telefon, cijene karata i ostale informacije

U sklopu trgovačkog centra Joker Split nalazi se moderno uređeno i najpopularnije domaće kino s pet zvijezdica Cinestar. Iako nedavno otvoreno Cinestar Split Joker kino je opremljeno s osam kino dvorana koje ukupno mogu primiti preko osam stotina ljubitelja filmova.

Sve Cinestar Split Joker kino dvorane sadržavaju top digitalnu tehnologiju i svojim posjetiteljima jamče istinsko uživanje u kino projekcijama i gledanju najnovijih filmova na tako zvanim wall to wall projekcijskim platnima. Uz sam Dolby Digital EX kao i DTS zvučni sistem.

Iste fimske projekcije mogu se istovremeno puštati u više vrhunski opremljenih projekcijskih dvorana preko Interlock sustava koji osigurava da gledatelji u isto virijeme uživaju u istom kino naslovu.

Digitalizacija samih kina osigurava udovoljavanje i najzahtjevnijim filmofilima da dožive vrhunsko kino iskustvo. Osim standardnih projekcija ljubitelji nešto modernije zabave mogu gledati Real 3D projekcije i potpuno se prepustiti nešto ekstremnijem ugođaju uz eXtreme tehnologiju.

Cinestar Split Joker godišnje prikaže oko stotinu i sedamdeset filmova.

Komfor ovih kina osiguravaju amfiteatarski raspoređena sjedišta, koja sadrže i postolja za čaše tj. kokice dok zaljubljeni filmove mogu gledati u tzv. ljubavnim sjedalima koja čine oko 20% sjedišta svake dvorane.

Veliki obzir posvećen je i osobama koje imaju posebne potrebe te im je putem lifta osiguran što jednostavniji pristup, kao i specijali WC dok u projekcijskim dvoranama također imaju i specijalno rezerviran prostor.

Cinestar Split Joker svojim posjetiteljima osim vrhunskih naslova nudi mogućnost uživanja u filmovima uz neizostavne kokice, slatkiše i razna osvježavajuća pića.

Ovo kino svakog četvrtka svojim posjetiteljima osigurava novi projekcijski program. Tako u svakodnevnim filmovima gledatelji mogu uživati od 14 sati do 2 sata ujutro, dok samim vikendima po planu projekcija dolaze matineje za najmlađe u kojima će sigurno uživati djeca i cijela obitelj. Početak matineja vikendom je u 11 sati. Cinestar Split Joker također, u sklopu programa nudi i pretpremijere koje možete gledati svakog petka i subote točno u ponoć, a kako bi sam odlazak u kino bio iznenađenje Cinestar Split Joker svakog četvrtka u dvadeset jedan sat i trideset minuta nudi vam skrivene pretpremijere.

Sama cijena ulaznica ista je i kao u ostalim Cinestar centrima, a jeftinije ulaznice i uštedu na vremenu jamči vam Cinestar-ova Stars club 2x bonus kartica.

Ostale informacije za Split Joker centar pronađite ovdje: Joker Split