HM katalog

HM katalog

 H&M katalog za djecu travanj 2013

 H&M katalog za djecu travanj 2013 vrijedi do isteka zaliha.

H&M katalog za djecu – Nova proljetna H&M kolekcija za najmlađe – najbolja H&M ponuda odjeće za djecu od 1 do 14 godina: za djevojčice lepršave haljinice već od 99,00 kuna, sandalice već od 69,00, šortsevi i bolera već od 79,00, za dečke  majice kratkih rukava 69,00, košulje i tenisice 79, capri hlače već od 39,00  i još puno super ponude pronaći ćete u novom  H&M katalog za djecu.

 

Točke točkice, prugice i volančići – supermoderne lepršave haljinice na bretele, bez rukava i s kratkim rukavima od 69,00 i 79,00 kn pa do modela za najsvečanije prigode po 179,00 kuna. U kombinaciji sa sandalama ili balerinkama od  69,00 – 99,00 kuna Vaša će princeza zasjati ovog proljeća. U novom  H&M katalog dječjem izdanju pronaći ćete i neizostavni dio proljetne dječje garderobe – majice s printom za 69,00 ili capri hlače po 79,00.

 

Za dječake je  H&M katalog pripremio jednako zanimljivu ponudu. Po jednako povoljnim cijenama pronađite majice, košulje, kratke, capri i duge lagane hlače, tenisice i sportske cipele, ali i sakoe i kardigane za sve prilike već od 99,00 kuna.

 

Bijela i plava dominantne su boje ove H&M proljetne kolekcije, a od materijala prevladavaju udobne pamučne tkanine. Supermoderno, kvalitetno, prepoznatljivog H&M dizajna i po zaista povoljnim cijenama, pronađite još puno neodoljivih artikala za djecu od 1 do 12 godina u novom  H&M katalog dječjem izdanju.

 

Pogledajte cijeli H&M katalog dječja kolekcija, a za svu ostalu H&M ponudu odaberite neki od drugih H&M kataloga. Napominjemo da je stigao i novi aktualni H&M katalog za odrasle. 

 

Usporedite ovu ponudu s drugima, pogledajte još neki od kataloga iz rubrike Odjeća.