h&m katalog nova kolekcija

h&m katalog nova kolekcija proljeće

h&m katalog nova kolekcija vrijedi za sezonu proljeće 2016 do prodaje zaliha.

Novi H&M katalog predstavlja Vam novosti iz H&M dizajnerskog studia; novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2016, koja će uskoro biti dostupna u odabranim trgovinama širom svijeta te putem H&M online shopa. Zavirite na stranice novog H&M kataloga, provjerite cijene novih modela i odaberite nešto za sebe. Katalog virjedi sezonski, do prodaje zaliha.

U novom H&M katalogu očekuje vas aktualna H&M kolekcija, glamurozna i pustolovna kaošto smo navikli od ovog modnog branda. Modeli obiluju različitim otiscima,  a dominantne boje su nježne nijanse  žute, crvene, zelene, prljavo bijele, boja čaja te naravno osnovne boje zahvalne za kombiniranje. Materijali nove H&M kolekcije su pamuk (uz veliki broj modela od 100 posto organskog pamuka), pamučno platno, svila, koža…

Ženstvenost i funkcionalnost, sportski ili boemski stil i glamuroznost isprepleću se na modelima nove H&M kolekcije. H&M dizajnerica Pernilla Wohlfahrt ovako je okarakterizirala novu H&M kolekciju:  “H&M Studio proljeće/ljeto 2016 je avantura sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Ona kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku odjeću i svečane artikle, i što god da nosi uvijek izgleda zanosno”

Zbog toga je funkcionalnost ključna u novim H&M modelima; na strancama novog H&M kataloga pronaći ćete veliki broj komada odjeće  s kapuljačom; funkcionalne i safari jakne, s funkcionalnim detaljima kao vezice za stezanje, sportske tajice i grudnjaci.Artikli su moderni, ali jednostavni: glamurozne haljine na prugice s tankim bretelicama, majice na vezanje oko vrata, duge suknje ili kaftani…

Zavirite na stranice novog H&M kataloga i provjerite sami sve vruće novosti iz H&M dizajnerskog studia.  Pratite našu rubriku H&M katalog u kojoj prikupljamo i za Vas objavljujemo sve najnovije kataloške objave ove modne kuće. Za još više dobrih  ideja za ovu jesen provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama Odjeća ili Modni katalozi.

H&M katalog vrijedi sezonski, do prodaje zaliha.