H&M katalog Valentinovo

H&M katalog Valentinovo

H&M katalog Valentinovo

H&M katalog Valentinovo vrijedi do isteka zaliha.

H&M katalog Valentinovo: Neodoljiva ponuda romantičnog i zavodljivog donjeg rublja – H&M prijedlozi za darivanje za nadolazeći Dan zaljubljenih – Prelistajte novi H&M katalog Valentinovo i obradujte dragu osobu savršenim poklonom po vrlo pristupačnim cijenama. H&M katalog Valentinovo vrijedi sve do isteka zaliha.

Sretno Valentinovo želi Vam H&M i u svom novom katalogu, posebnom izdanju za sve zaljubljene donosi neodoljivu ponudu donjeg rublja. Istovremeno zavodljivo, romantično i udobno i uz sve to po zaista pristupačnim cijenama- kratak je opis H&M katalog Valentinovo ponude. Pogledajte i uvjerite se sami. Ponuda je dostupna sve do isteka zaliha.

Ružičasta, čipka i cvijetni uzorci glavna su tema H&M ponude rublja za ovu prigodu. H&M katalog donosi: Sexy i romantično: negliže i tangice od prozirnog materijala u ružičastoj boji za samo 119,00 kuna, slip gaćice za 49,90 top sa cvijetnim uzorkom za 69,90 i gaćice za 39,90 kuna – sve to ponude su novog H&M katalog izdanja Valentinovo.

Uz H&M katalog izdanje s posebnom ponudom za Valentinovo  pogledajte i ostale aktualne H&M katalog ponude s novom kolekcijom odjeće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Pratite i druge objave u našim rubrikama Modni katalozi i Odjeća i odaberite za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

H&M katalog Valentinovo vrijedi sve do isteka zaliha.