h&m katalog proljeće

h&m katalog proljeće

h&m katalog proljeće Daria

h&m katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novu proljetnu H&M kolekciju predstavlja Vam supermoel Daria Werbowy. Prekrasni kadrovi  snimljeni na Pennsylvania Ave ulic s neodoljivim gradskim vedutama u pozadini savršena su scena za modele nove proljetne H&M ženske kolekcije.

Savršeno odrađen modni editorial za H&M katalog u sunčano jutro predstavlja Vam na najbolji mogući način  novu H&M kolekciju na način kako je ona i zamišeljena –   bezbrižno, opušteno  i lijepo;

Mmaksi haljine, široke lepršave hlače, retro krojevi traperica, pamučnih košulja i šorceva,  lagana pamučna haljina s daškom retro stila za 99,90 kuna, nabrani široki top asimetričnog ruba za 99,00, ogrlica za 69,00, plišani šorc za 69,90 i pamučna bluza plava za 99,00 kuna, ružičasti šešir za 149,00, antilop koledžice booje ciklame za 399,00, traperice trapez kroja za 199,00… pogledajte cijeli H&M katalog i oduševite se novopm H&M kolekcijom.

Zavirite na stranice novog H&M kataloga i uživajte u odličnim modnim novostima iz H&M-a. Pratite našu rubriku H&M katalog   i dalje i uvijek budite u tijeku, a za još više dobrih proljetnih modnih ideja provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama  Odjeća ili  Modni katalozi.

H&M katalog vrijedi do isteka zaliha.