H&M katalog sport

H&M katalog sport

H&M katalog sport

H&M katalog sport vrijedi do isteka zaliha

Novi H&M katalog – sportska kolekcija iz H&M-a; sportsko rublje, hlače, topovi, jakne, torbe i razni dodaci, pogledajte novi H&M katalog i odaberite svoju sportsku opremu po zaista povoljnim cijenama.

Siječanj je vrijeme kada se većina nas pokušava vratiti u formu nakon blagdanskog opuštanja uz bogati stol pun kaloričnih delicija. Počnite na vrijeme sa sportskim i rekreativnm aktivnostima i vratite svoje tijelo u formu puno prije ljeta i kupaćih kostima. H&M katalog donosi Vam upravo sportsku kolekciju sa linijama athletic, Go Bodymind, Go Running  i Go Outdoor. Ženska H&M modno-sportska odjeća i modni dodaci atraktivnog dizajna i visokofunkcionalna, po tradicionalnim H&M pristupačnim cijenama očekuje Vas na stranicama ovog kataloga. Prelistajte H&M katalog sport i uvjerite se u dobar izbor.

Sportski grudnjaci u više oblika, s različitim stupnjevima potpore za sve tjelesne građe, već od 99,00 kuna, topovi bez rukava u kratkih rukava već od 69,00, majice za 99,00, tajice i sportske hlače već od 149,00, lagane sportske jakne od 299,00, kratke hlače, prsluci i sportske torbe – sve to pronaći ćete na stranicama novog H&M katalog izdanja Sport.

Prelistajte novi H&M katalog sport i odaberite novu opremu za sve rekreativne aktivnosti. Pratite H&M katalog s nama i dalje i budite u tijeku sa svim modnim novostima i akcijskim ponudama iz ovog prodajnog lanca odjeće.

Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, zavirite u naše rubrike Odjeća ili Outdoor i pronađite još više aktualnih kataloga.

H&M katalog sport vrijedi sve do isteka zaliha.