HM katalog proljeće

HM katalog proljeće

HM katalog proljeće

HM katalog proljeće vrijedi do isteka zaliha

HM katalog proljeće donosi nam trendi novi asortiman! H&M katalog osim povoljnih cijena donosi i sjajne nove vesele trendove!

Tako su tu već obožavane tajice s uzorcima, a u skladu s proljećem prevladava cvjetni motiv! One koštaju tek 69.99 kuna u HM katalogu, a uz taj uzorak dolaze odlične kombinacije s pasirajućim bojama ili čak istim uzorcima!

Naime, HM katalog ovog puta zaista je posvetio puno detalja dugo očekivanom proljeću i laganoj odjeći u kojoj se svatko osjeća udobno ali i lijepo. Tako su tu, osim tajica i hlače s cvjetnim uzorcima i modernih krojeva koje se mogu nositi na svu obuću – potpetice, gležnjače pa čak i sandale ili krpene tenisice.

Stoga valja istaknuti iz HM ponude i lagane jaknice za 199 kuna s 3/4 rukavima ili pak skroz dugim koje naglašavaju ramena, a sužavaju se u struku i time imponiraju mladenačkim krojevima ostale odjeće ističući njihov lagan i poletan ‘đir’.

HM dio je svoj asortimana pripremio i za romantičarke pa se tako sako u boji breskve i ružičastoj može kupiti za 199 kuna, a nositi na traperice, hlače na crtu, suknjice i haljinice kako i priliči u lijepo proljeće. Naravno, uz svaki komad ove razigrane odjeće dolazi i smiješak veselih trendseterica koje se veoma raduju dolasku ove linije u dućane, a tome svjedoče i brojni modni blogovi!

Što je sve HM katalog pripremio za ljepši dio godine pogledajte iznad članka a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Odjeća‘.