h&m katalog škola

h&m katalog škola

h&m katalog škola

h&m katalog škola vrijedi do isteka zaliha.

Novi H&M katalog – Odlične ponude iz nove H&M Kids kolekcije za sezonu jesen / zima 2014; sve za bezbrižan početak nove školske godine; moderna, udobna i praktična odjeća od kvalitetnih materijala i odličnog dizajna; prelistajte katalog i uvjerite se i sami. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Na stranicama novog h&m kataloga Kids – Škola pronaći ćete veliki izbor novih komada odjeće za djecu svih uzrasta; od 18 mjeseci do broja 14, po više nego povoljnim cijenama uz očekivano dobar i dopadljiv h&m dizajn. Opremite svoje školarce od glave do pete uz minimalan trošak uz nove h&m katalog ponude. Iz kataloga izdvajamo:

Podstavljeni prošiveni prsluk za dečke za samo 69,90 kuna, tople hlače u raznim bojama za 69,90, lagane hlače kaki boje za 99,90,  sportska majica s kapuljačom za 149,00, traperice za 149,90 kuna. 

Za djevojčice je novi h&m katalog pripremio: kratka suknja od trapera za 99,90, prsluk od umjetnog krzna za 199,00, prošivena jaknica s uzorkom za 69,90,puloveri s printom za 99,90 kuna i još više super modela.

Prelistajte H&M katalog Kids – škola i odaberite modernu i kvalitetnu odjeću za svoje školarce po pristupačnim cijenama. Obucite svoje klince od glave do pete uz novi h&m katalog Škola, a za svoj novi outfit inspirirajte se uz novi H&M katalog Jesen 2014.   Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana preporučamo Vam i druge  kataloge iz naših rubrika ŠkolaOdjeća i Za djecu.

H&M katalog Kids  – Škola vrijedi sve do isteka zaliha.