h&m katalog

h&m katalog

h&m katalog Magical holidays

h&m katalog vrijedi do isteka zaliha.

Katalog H&M Magical holidays sa Tony Bennett i Lady Gaga – pogledajte izdvojene modele iz nove kolekcije i zabljesnite ovih blagdana bez velikog troška. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Tonny Bennett i Lady Gaga predstavljaju Vam nove H&M modele, idealne za hladne zimske dane osobiti dane blagdana. Izaberite između prljavo bijelog pletenog pulovera  s kapuljačom za samo 149,00 kuna, biijelog   kombinezona na naramenice za 149,00, sivog džempera od finog pletiva s dekorativnom aplikacijom u obliku parfemske bočice za 149,00 kuna…

Haljina bez rukava metalic izgleda za samo 69,90 kuna, bogato izrađena ogrlica za 179,00, visoke kožne čizme za 1.499,00 kuna također se nalaze u H&M izboru iz kolekcije Zima 2014/2015, za još čarobnije blagdane.

Zavirite na stranice novog H&M kataloga i pogledajte sve modne blagdanske prijedloge. Pratite i druge H&M kataloge na našim stranicama; sve najnovije kataloške objave ove modne kuće prikupljamo i za Vas objavljujemo u našoj rubrici  H&M katalog.    A za još više dobrih zimskih modnih ideja provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama našim rubrikama Odjeća  Modni katalozi ili Božić 2014.

H&M katalog  Čarobni blagdani vrijedi sve do isteka zaliha