HM katalog ljeto

H&M katalog ljeto 2015

H&M katalog ljeto vrijedi do prodaje zaliha

Novi H&M katalog – Ljeto 2015 – nova kolekcija ženske, muške i dječje odjeće i kupaćih kostima za sezonu ljeto 2015 – trendovski kupaći kostimi, lagane haljine za plažu i ljetne šetnje već od 69,90 kuna, udobne pamučne majice kratkih rukava već od 69,90 i topovi od 39,90, muške košulje dugih i kratkih rukava za 79,90, razigrana dječja kolekcija majica s otiscima, kupaćih kostima i pregršt drugih modela; prelistajte katalog i uživajte u novoj H&M kolekciji. Katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.

Iz novog H&M kataloga posebno izdvajamo odličnu ponudu ženskih kupaćih kostima; prelistajte katalog i potražite kupaći kostim u hit boji ovoga ljeta smaragdno zelenoj; jednobojni ili s uzorkom tropskog lišća,  raznih krojeva, po cijeni od samo 39,90 kuna za dio, bikini ukrašen volanima – s gornjim dijelom na jedno rame, jednobojni ili s cvjetnim uzorkom, za samo 69,90 kuna, klasične crne boje s interesantnim asimetričnim krojevima, animal print…

Iz ženske kolekcije za ljeto 2015. H&M katalog izdvaja lagane haljine s uzorkom za plažu za samo 69,90, liniju  bijelih haljina za plažu i ljetne šetnje, raznih krojeva, čipkane ili jednostavne, već od 99,00 kuna, crne kratke ili maxi haljine koje će jednako dobro poslužiti za odlazak na plažu ili, dopunjene odgovarajućim nakitom, za večernje ljetne izlaske, pamučne majice za 69,90, topove za 39,90 i još štošta.

Muške pamučne košulje dugih ili kratkih rukava, klasično jednobojne ili sa različitim sitnim uzorcima, za samo 69,90 kuna, muške majice kratkih rukava prugaste, točkaste ili melirane za 79,90, gaće za kupanje raznih boja i modela za 69,90, kratke hlače za 69,90, pamučne majice kratkih rukava za 69,90 također su u H&M katalog ponudi za ovo ljeto.

H&M katalog donosi i odlične ponude odjeće za djecu. Izdvajamo jednodijelni kupaći kostim za curice za 79,90, majice bez rukava s natpisima i otiscima za dječake i za djevojčice, već od 39,90 kuna te odličan izbor haljinica.

Zavirite na stranice novog H&M kataloga, odaberite svoj model kupaćeg kostima i ljetne odjeće iz nove H&M kolekcije i zablistajte ovoga ljeta uz povoljne cijene.  Pratite našu rubriku H&M katalog   i dalje i uvijek budite u tijeku, a za još više dobrih proljetnih modnih ideja provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama  Odjeća,   Modni katalozi ili Za djecu.

H&M katalog vrijedi do isteka zaliha.